Jected

Vitamine Infuus

Vitamine Infusen

Kan jou weerstand wel een boost gebruiken? Of heb je een vitamine tekort? Jected heeft een breed scala aan vitamine infusen. Wanneer je lichaam veel spanningen heeft ondervonden door bijvoorbeeld lange werkdagen, stress of zware sport trainingen, zal je lichaam extra vitamines nodig hebben om te herstellen.

Veel vitamines die we binnen krijgen vanuit onze voedingsstoffen, gaan verloren. Oorzaak hiervan is dat de vitamines simpel weg niet door het lichaam opgenomen worden. Een ander veelvoorkomend probleem is dat we vaak een routine in ons eet- en drinkpatroon creëren, waardoor we vaak eentonige voedingsstoffen binnen krijgen.

Een tekort aan vitamines kan zorgen voor een verminderde weerstand en een breed scala aan klachten. Om dit tekort aan te vullen, kan een vitamine infuus uitkomst bieden. Het helpt je lichaam te voorzien in de juiste hoeveelheid vitaminen en mineralen. Deze worden in het lichaam gebracht door middel van een infuus. Dit heeft als groot voordeel, dat de vitamines direct in de bloedbaan terecht komen en de vitamines dus niet verloren gaan.

Onze vitamines zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden direct aan een infuuszak toegevoegd. Het zijn dus geen voorverpakte infusen. Dit is erg belangrijk, vitamines zijn kwetsbaar en vervliegen snel wanneer ze op een verkeerde manier bewaard of gebruikt worden. Wij hechten hier veel belang aan, zo kunnen wij de beste kwaliteit en de maximale effecten van de infusen garanderen. 

Jected heeft een breed scala aan vitamine infusen. Samen met de arts bespreek je jouw wensen en kijk je welk infuus het beste bij je past.

Prijs

Vanaf

149
  • Duurt Ongeveer 15 Minuten
  • Geen Pijn
Populair
Scroll naar top